Maak kennis met
de slimme zorg

Slimme Zorg Estafette

De Slimme Zorg Estafette

Dit jaar was de e-healthweek in een nieuw jasje gestoken. In februari 2021 was er vier weken lang landelijke aandacht voor slimme zorg en innovatie tijdens De Slimme Zorg Estafette. In de week van 22 t/m 26 februari was de beurt aan regio Zuid.

Samen met De Zorggroep besteden we extra aandacht aan slimme zorg en e-healthtoepassingen. 

Alles online

Een evenement op locatie is door de coronamaatregelen niet mogelijk. Daarom hebben we deze pagina ingericht zodat jij online alles kunt ontdekken over de Slimme Zorg. Op deze pagina worden webinars aangeboden, door leveranciers en specialisten. Ook vind je video's die verschillende zorginnovaties laten zien. Verder kun je het Living Lab in VR ontdekken en maak je kennis met de beroepen van de toekomst! 

Webinars

Van 22 t/m 26 februari vinden diverse webinars plaats in het teken van Slimme Zorg. Bekijk het aanbod en meld je aan voor jouw favorieten of doe direct mee. 

Videobibliotheek

Scroll door onze videobibliotheek en ontdek wat Slimme Zorg te bieden heeft! Bekijk instructievideo's of zie hoe innovaties in de praktijk worden toegepast. 

Bezoek het Living Lab in VR

De studenten van Fontys ontwikkelde een VR-omgeving van het Living Lab. Wandel digitaal door de ruimtes en ontdek wat slimme zorg te bieden heeft.

Beroepen van de toekomst

Kom de zorg verbeteren

Goede zorg moet van hoge kwaliteit zijn. Zorgtechniek biedt hierbij uitkomst en wordt dan ook steeds belangrijker. Als Zorgtechnicus installeer je bijvoorbeeld systemen die zorg op afstand makkelijker maken. Zoals bewegingssensoren of een alarmknop.

 

Gezondheidsprofessional

Voor ieder mens is het belangrijk om lekker in je vel te zitten. Als Gezondheidsprofessional help je daarbij. Je motiveert en begeleidt je collega's en cliënten om preventief aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl.