Diplomering MeanderGroep

8 feb 2021

Vandaag ontvangen 11 medewerkers van de MeanderGroep hun diploma Helpende Zorg/Welzijn. Eén van de medewerkers, Marie-Therese Berns, is zelfs cum laude geslaagd. De samenwerking tussen MeanderGroep en Gilde Zorgcollege is goed verlopen. Daarom wordt er in mei een volgend traject gestart. Twee groepen medewerkers van de MeanderGroep starten aan hun opleiding Verzorgende IG en Verpleegkunde.

Hoewel de coronacrisis voor de nodige obstakels heeft gezorgd, konden alle lessen voor de medewerkers van MeanderGroep doorgaan. Juist in de zorg zijn in deze tijd extra handen erg welkom. “Ondanks alle maatregelen en de steeds wisselende situatie stonden de medewerkers van Gilde Zorgcollege altijd voor ons klaar” vertelt Lisan Cox, medewerker personeelszaken bij MeanderGroep. “Alles werd zo aangepast dat het onderwijs gewoon door kon gaan.”

“We zijn supertevreden over de samenwerking met Gilde Zorgcollege” aldus Lisan. “We zijn het traject in februari 2020 gestart. Maar we hebben ervoor gekozen om een volgend traject ook samen met Gilde Zorgcollege op te pakken.”