Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Zorgcollege.

Mensen helpen, verplegen en verzorgen. Ontzettend belangrijk werk. Misschien wel het belangrijkste werk dat er is. Want gezond en vitaal zijn, dat wil toch iedereen? Het Gilde Zorgcollege helpt je op weg in de medische of maatschappelijke zorg. Voor iedereen die graag écht met mensen werkt. 

Onze locaties

Het Gilde Zorgcollege heeft meerdere locaties in Limburg. Ze zijn gezellig en kleinschalig, en ook nog eens makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Maar jij bent natuurlijk minstens zo geïnteresseerd in de plaatsen waar onze scholen zich bevinden. Duik onze studentenstedengids in en ontdek alles over Venlo, Geleen, Venray, Weert en Roermond!

Parkeertip voor de locatie Geleen:

Parkeer op P2 (voormalige slachthuis locatie)

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Met een opleiding van het Gilde Zorgcollege op zak kun je direct aan de slag in de zorg of verder doorstuderen. De perfecte basis voor jouw toekomst in de zorg!

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist